Derma Kilat

Isnin, 27 Jun 2011

Installer CS5 FREE With Serial No [Original Set]

HELLO...

Salam kepada semua followers...



untuk entri kali ini saya akan share kepada blogger. iaitu CS5 installer FREE.. ha Gitu [tiru jozan] kalau nak ikutkan memang mahal aku beli... tapi tak pe.. untuk korang aku sedia menolong...


Download Now

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

kalo download kat link tu dapat yg ori ke? huhu.knp mcm trial je? boleh bantu tak? tenkiu.

AsTaWaNa AzHaR berkata...

boleh.... x da masalah... saya boleh sent kat awak... CS5 yang saya punya... lagipun lesen dia, x da tempoh expayed... jadi kalu sapa-sapa yang nak, jadi lah dulu followers saya... saya akan beri kepada anda sebaik saja awak klik menjadi follower saya.. hanya perlu tinggalkan emel anda... dan saya akan attach kepada anda secepat yang mungkin...

Tuan Punya Hati berkata...

dah follow dah...ni email sy...farah_shiha@yahoo.com (tanpa nama)-thanks azhar

AsTaWaNa AzHaR berkata...

sila tengok emel anda.. saya telah hantar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ex-change Blog

Jom Sertai Kami
KakiBLOGGER
Image Hosted by ImageShack.us
Putera Melaka adiWidget Tutorial Blogspot
http://pugah-puguh.blogspot.com/"> Pugah-puguh.blogspot.com
AWAS ADA BOY

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes